Fonts i recursos didÓctics prÓctics en xarxa per a docents de Geografia

(Queden 31 places disponibles per aquest curs)
ATENCIË: Esteu fora del plaš d'inscripciˇ.


De conformitat amb la normativa vigent en matŔria de protecciˇ de dades de carÓcter personal, us informem que el responsable del tractament de les dades personals facilitades Ús la Universitat de Lleida - UdL- (dades de contacte del representant: Secretaria General. Plaša VÝctor Siurana, 1, 25003 Lleida; sg@udl.cat; dades de contacte del delegat de protecciˇ de dades: dpd@udl.cat).

Les dades es tractaran d'acord amb el consentiment exprÚs de la persona interessada, i sˇn imprescindibles per a a la finalitat de gestionar la seva participaciˇ en la corresponent activitat formativa. La UdL nomÚs utilitzarÓ les dades facilitades en el present formulari amb aquesta finalitat.

Les dades es conservaran, com a mÝnim, mentre duri l'activitat formativa, i es destruiran en els termes i condicions previstes en la normativa sobre conservaciˇ i eliminaciˇ dels documents administratius de la UdL, i les taules d'avaluaciˇ documental aprovades per la Generalitat de Catalunya (http://www.udl.cat/ca/serveis/arxiu/).

La UdL no cedirÓ les dades a tercers, llevat dels casos estrictament previstos en la Llei.

Podeu accedir a les vostres dades; solĚlicitar-ne la rectificaciˇ, supressiˇ o portabilitat; oposar-vos al tractament i solĚlicitar-ne la limitaciˇ, mitjanšant escrit tramŔs a l'adreša dpd@udl.cat. TambÚ podeu presentar una reclamaciˇ adrešada a l'Autoritat Catalana de Protecciˇ de Dades, mitjanšant la seu electr˛nica de lĺAutoritat (https://seu.apd.cat) o per mitjans no electr˛nics.